Pretraži  | 

Nancy

Pozdrav! Ja sam Nancy:) Diplomirala sam engleski i talijanski jezik i književnost, te nudim: instrukcije iz jezika za potreba osnovnih i srednjih škola, te fakulteta pripreme za maturu (hrv,eng,tal) usluge pisanja eseja i seminarskih radova iz područja književnosti (hrvatski, engleski, talijanski) pomoć oko lektire i u rješavanju domaće zadaće usluge prijevoda i lektoriranja (engleski, talijanski, španjolski, hrvatski) * Talijanski u stomatologiji NOVO!!! * izrada PowerPoint prezentacija, pisanje molbi/životopisa *pomoć sa zadatcima iz matematike Za ostale informacije slobodno se obratite putem maila workplace17817@gmail.com. Mogućnost instrukcija online (Skype,Zoom, MS Teams, Viber…).

Oglas pregledan: 3946 puta | Grad: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Pula, Sesvete, Kaštela, Karlovac, Varaždin, Šibenik, Sisak, Vukovar, Bjelovar, Dubrovnik, Koprivnica, Požega, Zaprešić, Solin, Metković, Županja, Rovinj, Makarska, Sinj, Knin, Trogir, Poreč, Opatija, Pazin, Vodice, cijela RH |  Pregledaj oglas


Vana

9.11.2023Predmeti: Kemija, Pomoć pri učenju, Biologija

Magistra sam edukacije biologije i kemije.Nudim instrukcije iz istih predmeta te pomoć pri učenju. Cijena 9 eura za 45min(osnovna škola), 10 eura za 45min(srednja škola). Možete se javiti porukom ili pozivom na broj: 0994068916 :)

Oglas pregledan: 249 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Anđela

Studentica sam 5.godine biologije i kemije, nastavnički smjer na PMF-u u Splitu, imam iskustvo u podučavanju. Nudim instrukcije iz biologije, kemije, matematike i fizike za osnovnu školu, te biologije i kemije za srednju školu i fakultet, pomoć pri učenju, izradu prezentacija, seminara i slično. Održavanje instrukcija kod vas ili kod mene, mogućnost i online. Cijena 10€/45min. Kontakt broj 0976233899. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.😊

Oglas pregledan: 1133 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Gorana

8.11.2023Predmeti: Matematika

Profesorica matematike s 20 godina iskustva u nastavi daje instrukcije za osnovnu i srednju školu te priprema učenike za državnu maturu iz Matematike.

Oglas pregledan: 47 puta | Grad: Samobor |  Pregledaj oglas


MarijaZ

Magistra engleskog jezika i pedagogije s dugogodišnjim iskustvom rada u osnovnoj i srednjoj školi te održavanjem online tečaja svakodnevnog i poslovnog engleskog za odrasle. Posjedujem Cambridge-ov CELTA certifikat za predavanje engleskog jezika. Nudim online istrukcije iz engleskog jezika za osnovnu i srednju školu, kao i pripreme za državnu maturu. Održavam i satove svakodnevnog i poslovnog engleskog za odrasle. Satove prilagođavam vašim potrebama. Strpljiva sam i objašnjavam jednostavno i efikasno. Nudim popust za grupe (2+). Osim toga, možete mi se obratiti i za prevođenje tekstova (eng-hrv, hrv-eng). Dogovor putem telefona ili e-maila: marijazab95@gmail.com

Oglas pregledan: 48 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Josipa

5.11.2023Predmeti: Matematika

Dajem instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu.

Oglas pregledan: 96 puta | Grad: Osijek |  Pregledaj oglas


LICHTE - Centar za instrukcije i tečajeve Osijek📕

Naš 🅻🅸🅲🅷🆃🅴 Centar za instrukcije i tečajeve u Osijeku je tvrtka specijalizirana za edukaciju učenika i studenata u vidu držanja instrukcija iz različitih nastavnih predmeta.📕 OSNOVNA I SREDNJA ŠKOLA📕FAKULTETI : Studentima FERIT-a, PTFOS-a, GRAFOS-a, FAZOS-a i ostalih fakulteta u Osijeku pružamo pomoć i kompletne pripreme za kolokvije, ispite i laboratorijske vježbe iz ključnih kolegija📕 DRŽAVNA MATURA: 100% naših dosadašnjih maturanata je položilo državnu maturu iz prvog pokušaja. Prema Vašim preferencijama, sve naše instrukcije mogu biti:⚫individualne, u paru ili grupne ⚫povremene ili kontinuirane ⚫ u našim učionicama u centru Osijeka ili online🔴Za redovite i grupne instrukcije odobravamo popust🔴Svi naši edukatori su stručni te imaju bogato iskustvo u radu s učenicima i studentima🔴Prijave za instrukcije moguće je izvršiti putem e-maila na info@lichte-hrvatska.com, poziva ili prijavnice koja se nalazi na našoj web stranici: www.lichte-hrvatska.com🔴FB: lichte.edukacija

Oglas pregledan: 4331 puta | Grad: Osijek |  Pregledaj oglas


Ana-Maria

Profesorica Hrvatskog i pedagoginja nudi pomoć u učenju od 1. do 4. razreda, instrukcije iz Hrvatskog za osnovnu i srednju školu, pripreme za maturu i pomoć pri lektiri. Imam iskustva u individualnom podučavanju i trudim se prilagoditi način podučavanja svakom učeniku. Moguće i online instrukcije. :)

Oglas pregledan: 56 puta | Grad: Zagreb, Karlovac |  Pregledaj oglas


Monika

2.11.2023Predmeti: Državna matura, Matematika, Kemija

Studentica sam 5. godine kemijskog inženjerstva na TU Delft, nagrađivana za izvrsnost na svakoj godini studija. Nudim instrukcije iz kemije, biokemije te matematike za osnovnu i srednju školu, na hrvatskom ili engleskom, s pet godina iskustva davanja instrukcija. Kontakt: +385997574064, monikapapic123@gmail.com.

Oglas pregledan: 65 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Bruno

30.10.2023Predmeti: Engleski, Talijanski, Francuski, Španjolski

Diplomirani profesor stranih jezika daje repeticije iz engleskog, talijanskog, francuskog te španjolskog jezika za osnovne i srednje skole te za sve ostale koji žele brzo i kvalitetno naučiti jezik uz individualnu nastavu. Dolazak kod mene (širi centar Splita) ili kod vas, moguće i online instrukcije (Zoom). Vidimo se!

Oglas pregledan: 101 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Dubravka Cezareo

30.10.2023Predmeti: Španjolski

Profesorica iz Južne Amerike daje poduke iz španjolskog jezika individualno ili za manje grupe.

Oglas pregledan: 55 puta | Grad: Rijeka, Opatija, Matulji |  Pregledaj oglas


Luka Buha

27.10.2023Predmeti: Državna matura, Matematika

Student sam 2. godine matematike na PMF matematici Zagreb (inženjerski smjer). Dajem instrukcije učenicima osnovnih i srednjih škola. Mogu i riješit neki ispit pa Vam poslati na mobitel, a cijena toga je po dogovoru ovisno o tome koliko je velik ispit. Živim na području Lučkog. Za sve dodatne informacije najlakše bi mi bilo (a i najbrže ću tada odgovoriti) da mi se javite na WhatsApp na broj 099 428 2017. :)

Oglas pregledan: 55 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Domagoj

26.10.2023Predmeti: Matematika, Pomoć pri učenju

Magistar ekonomije smjera financije s dugogodišnjim iskustvom držanja instrukcija i pomoći pri svladavanju gradiva daje instrukcije iz matematike za osnovne i srednje škole i neke fakultete. Također slobodno me kontaktirajte ako trebate instrukcije iz makroekonomije i mikroekonomije. Izazovima s kojima se učenici susreću pristupam savjesno, kvalitetno i odgovorno te s puno empatije i razumijevanja. Nudim pomoć pri rješavanju raznih vrsta zadataka i domaćih radova. Instrukcije održavam uživo (kod Vas ili kod mene - Ksaver, Zagreb) ili online. Cijena: 10€/45 min,13€/60min (osnovna i srednja škola), 12€/45min, 16€/60min (fakultet) Nazovite 099 294 5015 ili se javite putem whatsapp ili sms porukom.

Oglas pregledan: 67 puta | Grad: Zagreb, cijela RH |  Pregledaj oglas


Toni FIZ/MAT

24.10.2023Predmeti: Državna matura, Matematika, Fizika

Student fizike s izravnim upisom (PMF) daje instrukcije iz fizike i matematike za srednju i osnovnu školu (12€/60min) uživo/online. Po dogovoru rješavam ispite i pripremam za državnu maturu. Za dogovor termina nazvati na mobitel/whatsapp: 095 547 5455.

Oglas pregledan: 92 puta | Grad: Zagreb, Split, Kaštela, Solin |  Pregledaj oglas


Drago

20.10.2023Predmeti: Kemija

Dugogodišnji sam profesor biokemije. Imam veliko iskustvo u podučavanju učenika i studenata iz predmeta biokemije. Instrukcije se mogu održavati i kod mene i kod učenika/studenata u dogovoreno vrijeme (uglavnom popodnevni sati). Srednja škola: 10€/60min. Fakultet: 15€/60min. Molim javiti se SMS ili Viber/WhatsApp porukom na broj +385989299119

Oglas pregledan: 71 puta | Grad: Osijek |  Pregledaj oglas